"EVROBROD" D.O.O. je proizvodno preduzeće, koje se bavi brodogradnjom, izradom, montažom i remontom procesne opreme za prehrambenu, naftnu i hemijsku industriju uključujući cevovode, izradom i montažom čeličnih konstrukcija u građevinarstvu, kao i pružanjem različitih usluga iz oblasti mašinskih, mehaničarskih i montersko-bravarsko-zavarivačkih radova.

Preduzeće su osnovali inženjeri i majstori, koji su radili na veoma značajnim objektima i poslovima u svojim bivšim firmama. Sva prethodno stečena znanja i iskustva postala su deo osnovnog kapitala EVROBROD-a. Svakodnevnim prenošenjem tih znanja na mlade kadrove, kao i primenom novih tehnologija, stalno unapređujemo stručnu i kvalifikacionu strukturu zaposlenih.

Iz godine u godinu beležimo stalni rast poslovnih prihoda i povećanje broja zadovoljnih klijenata, što u potpunosti pokazuje potencijal koji EVROBROD poseduje.

Od samog osnivanja smo otvoreni za svaku vrstu saradnje i proširenje broja poslovnih partnera kako u zemlji tako i inostranstvu.

<
>

O NAMA